Сота пара в Черкасах оформила «Шлюб за добу»

Сота пара в Черкасах оформила «Шлюб за добу»

У вівторок, 8 серпня, на Черкащині вже сота пара зареєструвала свій шлюб не чекаючи традиційного місячного терміну.

Організатор державної реєстрації шлюбу в Черкасах – Комунальне підприємство «Центральний стадіон» Черкаської міської ради перший «Шлюб за добу» оформив трішки більше трьох місяців тому, а вже у гості до них завітала сота пара − Сергій Козин і Наталія Іващенко. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Нагадуємо, що якщо пара бажає зареєструвати свій шлюб не чекаючи місячного терміну, за обраними місцем та визначені строки, може звертатися до організатора державної реєстрації шлюбу у Черкасах – Комунальне підприємство «Центральний стадіон» Черкаської міської ради, за адресою: м. Черкаси, вул.Смілянська,78; контактні телефони: (0472) 37-14-68, 45-21-93.

Документи, необхідні для державної реєстрації шлюбу:
– паспорт громадянина України,
– паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства (якщо заявником є іноземець, особа без громадянства додається документ, що підтверджує законність його (її) перебування на території України).
– у разі якщо заявники або один із них раніше перебували в шлюбі, документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили, свідоцтво про смерть одного з подружжя, висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним тощо).
Документи, складені іноземною мовою, подаються разом із їхніми перекладами на українську мову, засвідченими в установленому порядку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x