У Черкаській школі №13 – нова директорка

У Черкаській школі №13 – нова директорка

У Черкаській спеціалізованій школі № 13 нова директорка. Представили нову очільницю трудовому колективу закладу профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із директором департаменту освіти та гуманітарної політики Богданом Бєловим та заступницею директора департаменту-начальницею управління освіти Надією Євчак. Про це інформують у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

За результатами конкурсного відбору, директоркою Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №13 призначено Кошель Олену Василівну. Пані Олена, педагог з багаторічним стажем та має 23-річний досвід роботи в освітній сфері, з яких 4 роки провела на керівній посаді. Також вона має кваліфікаційну категорію «учитель вищої категорії» і педагогічне звання «вчитель-методист».

Свою трудову діяльність Олена Василівна розпочала у Черкаській спеціалізованій школі №13. Потім працювала у Черкаській спеціалізованій школі №33 ім. Василя Симоненка та Черкаській спеціалізованій школі №20, де була заступником директора з навчально-виховної роботи. За час своєї роботи отримала не одну нагороду за професіоналізм та працю в закладах освіти міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x