Жниварям Черкащини провели інструктажі з пожежної безпеки

Жниварям Черкащини провели інструктажі з пожежної безпеки

Рятувальники Черкащини провели інструктажі щодо пожежної безпеки на агропідприємствах під час жнив. Про це повідомляють в ДСНС України в Черкаській області.

 

Під час таких інструктажів місцевим фермерам нагадали про заборону спалювання стерні та жнивних залишків, використання тракторів, самохідних шасі, автомобілів та іншої збиральної техніки без капотів або з відкритими капотами – для запобігання потрапляння соломи на випускний колектор двигуна, заправляння збиральної техніки в хлібних масивах, заправляння машин у нічний час у польових умовах. Також звернули увагу на утриманні та наявності первинних засобів пожежогасіння – вогнегасників.

Співробітники Черкаського районного управління, спільно з працівниками добровільної пожежної дружини, також провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з сільськогосподарськими підприємствами Чигиринської, Городищенської та Канівської громад.

Рятувальники Уманського районного управління здійснили огляд зернозбиральної техніки, що використовується на місцевих агропідприємствах та перевірили, чи відповідає вона вимогам пожежної безпеки.

Під час бесіди вручили співрозмовникам тематичні листівки та нагадали, що у випадку пожежі та будь-якої надзвичайної ситуації необхідно негайно викликати Службу порятунку за номером «101».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x