Баскетболіст Олександр Кобець став майстром спорту міжнародного класу

Баскетболіст Олександр Кобець став майстром спорту міжнародного класу

Студент Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, гравець чоловічої збірної України з баскетболу 3х3 Олександр Кобець став майстром спорту міжнародного класу. Про це інформують Федерація баскетболу України та БК «Черкаські мавпи».
Вшанування чоловічої і жіночої збірних України з баскетболу 3х3 відбулося у Києві. Цього літа спортсмени успішно виступили на головних стартах сезону. Дівчата здобули бронзу чемпіонату світу у французькому Нанті, а хлопці зійшли на третю сходинку п’єдесталу пошани на чемпіонаті Європи в Амстердамі.

В урочистостях взяли участь і самі герої, і їхні перші тренери. Їх вітали Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, віце-президент Національного олімпійського комітету Володимир Бринзак та Президент Федерації Баскетболу України Михайло Бродський.
За перемогу в чемпіонаті Європи гравець чоловічої збірної України з баскетболу 3х3, баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи» Олександр Кобець отримав із рук Міністра молоді та спорту України звання майстра спорту міжнародного класу.

Нагадаємо, студент ЧНУ Олександр Кобець у складі збірної команди України виборов бронзові нагороди на чемпіонаті Європи з баскетболу 3х3. Зараз він у складі студентської збірної України готується до участі у Всесвітній Універсіаді в китайському Тайбеї.
За ці спортивні досягнення Олександра в рідному університеті визнано спортивним лідером місяця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x