Руслана приїде на форум Євромайдану до Умані

Руслана приїде на форум Євромайдану до Умані

В Умані 22-23 березня пройде ІІІ Всеукраїнський форум Євромайдану. До міста приїдуть не лише представники із різних куточків України, а й світу: Бельгії, Польщі, Росії, Франції та інших. Особливою гостею стане співачка Руслана, яка стала невід’ємною частину Майдану. Житло для форум чан знайли, проте вони хочуть жити у сім’ях уманчан. Закінчиться з’їзд активістів концертом, на якому виступлять такі гурти як «Тінь Сонця», «Крик душі» та «Троя».

Про це інформує «Вечірня Умань».

На два дні сесійна зала міськради стане місцем єднанням для всієї України.

Організаторами форуму в Умані є голова Уманської «Молодої Батьківщини» Роман Похольчук та голова Уманського відділення партії \”УДАР\” Антон Котвіцький.

– На форумі будуть обговорювати питання, які стали болючими для нашої країни, – розповідає один із організаторів форуму Роман Похольчук. – Основне з них – розв’язання конфлікту в Криму. Ми будемо звертатися до різних міжнародних організацій, щоб ті якимось чином впливали на Росію, і не давали змоги порушити суверенітет нашої країни. Можливо делегати, які приїдуть з Росії, будуть проводити мітинги на підтримку України у своїй державі. Або ще краще – організують свій Майдан у Кремлі.

Також делегати будуть обговорювати та знаходити шляхи виходу України із економічної кризи. І звичайно, порушуватимуться питання щодо люстрації «не чистих на руку» чиновників і вступу до ЄС.

Особливим гостей з’їзду стане Руслана, яка провела не одну ніч не Майдані в Києві. Вона сама захотіла приїхати до Умані.
Організатори форуму вже знайшли готель, який погодився безкоштовно прийняти делегатів. Проте вони виявили бажання провести ніч у Умані в родинах жителів міста.

– Форумчани хочуть значить про проблеми, які хвилюють зараз людей, – продовжує Роман. – Тому виявили бажання проживати саме в сім’ях уманчан, а не в готелі.

Уманську громаду на форумі будуть представляти В’ячеслав Зозуля, Сергій Скрипник та Геннадій Грищенко. Закінчиться форум святковим концертом, який відбудеться в центрі міста 23 березня о 17,00. В ньому будуть брати участь гурти, які виступали на сцені київського Євромайдану, – «Тінь Сонця», «Хід у відповідь», «Крик душі» та інші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x