Вихідними Черкаси залишились без прибирання

Вихідними Черкаси залишились без прибирання

На вранішній нараді серед інших розглядалось питання неприбраності центрального міського бульвару. Відповідно, міський голова волів почути пояснення − чому так сталось. Відповідати довелось заступнику директора департаменту ЖКХ ЧМР Олексію Шкіньову.

Як стало зрозумілим із його відповіді, прибирати мало КП «ЧЕЛУАШ». Але 1 серпня закінчився термін дії угоди з підрядною організацією. Останній раз у п’ятницю підприємство вивезло 4 машини, в суботу та неділю прибирання взагалі не відбувалось, бо у такому разі працівникам підприємства мали б порахувати зарплату за подвійним тарифом.

– Останній раз прибирали у п’ятницю. Вивезли 4 машини, в суботу і неділю не відбувалося прибирання, бо повинна бути зарплатня по подвійному тарифу. На сьогодні такої можливості немає, — пояснив Шкіньов та додав, що сьогодні прибирання вже йде повним ходом.
Наразі міський голова Анатолій Бондаренко надав два доручення — департамент має чітко пояснити, чому ніхто не проконтролював ситуацію. Керівництво «ЧЕЛУАШ» має докладно описати — чому реально не здійснено прибирання.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x