Черкаські прикордонники зі Сходу просять передати їм прапор області

Черкаські прикордонники зі Сходу просять передати їм прапор області

Під час ознайомлення з роботою Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України в селищі Оршанець неподалік Черкас голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко зустрівся з двома активістами з села Матусів Шполянського району.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

оловіки виявили бажання підтримати черкаських курсантів-прикордонників, які нині охороняють державний кордон на сході, й зібралися передати необхідні їм продукти харчування та речі. Кажуть: люди залюбки відгукнулися на таку пропозицію і допомагали хто чим міг.

Разом із тим, Юрій Ткаченко у телефонній розмові з телефоном із начальником Навчального центру Державної прикордонної служби України Ігорем Момотом, який наразі з курсантами несе службу поблизу Амвросіївки Донецької області, дізнався, у чому для них виникає потреба. Мовляв, черкащани готові відправити всю необхідну їжу та речі просто зараз. На це полковник Ігор Момот попросив у керівника ОДА, аби їм передали прапор Черкаської області.
– Для того, щоб вам було комфортніше охороняти державний кордон, ми готові допомагати вам усім необхідним, – сказав Юрій Олегович. – А прапор Черкащини ми готові передати прямо зараз! Ніхто не хоче війни, а особливо ті, хто її пережив! А ця напружена ситуація ще раз показала те, наскільки суспільство вміє об’єднатися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x