У Шполі відремонтують головну площу

У Шполі відремонтують головну площу

У Шполі візьмуться за реконструкцію головної площі міста – Героїв Майдану. Ініціював такі роботи очільник району Володимир Потапенко. Починання полян підтримав голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко. Нещодавно, саме за його сприяння, Кабінетом Міністрів України підписано розпорядження №463, за яким для Шполянщини передбачено субвенцію з Державного бюджету на реконструкцію постаменту колишнього пам’ятника Леніну в сумі 688 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Раніше на оновлення головної площі Шполи вже було виділено 380 тисяч гривень. Тож загальна сума коштів державного бюджету становить 1 мільйон 32 тисячі гривень.
Відзначимо, за задумом голови Шполянської РДА, на місці колишнього пам’ятника Леніну мав з’явитися фонтан. Це питання було винесене на обговорення громадськості та отримало підтримку однодумців. Зокрема й очільника області.
Шполянська райдержадміністрація щиро дякує Юрію Олеговичу за постійну підтримку у всіх починаннях районної влади задля добробуту та покращення рівня життя жителів міста та району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x