Рев моторів та запах гуми: черкасці представили місто на автослаломі у Дніпрі

Цими вихідними представники автомобільного клубу «Черкаси» взяли участь у IV етапі Чемпіонату з автослалому. Захід проводили у місті Дніпро за співорганізаторства черкаського автоклубу. Востаннє подібні перегони у Дніпрі влаштовували аж у 2013 році. Цьогоріч на змагання приїхало 13 учасників на різноманітних автівках, серед них – троє черкаських автоспортсменів Андрій Яроменко, Ігор Степаненко та Дмитро Пальчик. У цілому ж географію учасників автослалому складали пілоти із Києва, Львова, Черкас та Харкова, інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Слалом у місті Дніпро – передостанній етап всього Чемпіонату, вирішальні змагання якого відбудуться незабаром у Києві. Автоспортсмени мали три спроби подолання дистанції, результат визначали за результатами двох кращих заїздів. Змагалися пілоти у класах «авто із переднім приводом», «авто із заднім приводом», «стандартні авто», а також боролися за Кубок Дніпра.

Фоторепортаж із Чемпіонату – дивіться тут

– Фігура не надто довга, але досить непроста. У ній, наприклад, були два елементи із заднім ходом та поліцейський розворот. Також складнощів додавало саме покриття – спортсмени не готувалися до того, що будуть їздити по тротуарній плитці. Тому пілотам доводилося більше працювати кермом, – зауважив співорганізатор та учасник четвертого етапу Андрій Яроменко. – Впевнений, що у місті Дніпро слалом, який ми спробували відродити, стане доброю традицією.

– Це прекрасний вид спорту, і я радий, що ми його відроджуємо, – наголосив Олександр Шикуленко, заступник міського голови місто Дніпро. – Тішуся, що наше місто зібрало таких професійних пілотів на цій набережній. Швидкості усім, грації і, звісно, перемог!

Черкаська команда стала першою у загальнокомандному заліку. У категорії «авто із переднім приводом» Андрій Яроменко посів третє місце, такий же результат показав і черкащанин Ігор Степаненко, але у категорії «авто із заднім приводом».

Анна Сакун

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x