Мер рішуче заявив, що не боїться виборів

Мер рішуче заявив, що не боїться виборів

Під час спілкування із журналістами, яке вочевидь було спровоковано останніми гучними подіями навколо розпуску виконкому та рішення міської влади, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко отримав запитання — чи готовий він до розпуску і міської ради. На що він дав позитивну відповідь та продемонстрував залізне самовладання.

— Якщо депутати готові саморозпуститися, ми не боїмось виборів, — заявив він. — Наскільки мені відомо вже є зареєстрована петиція, щодо розпуску міської ради від одного з місцевих громадських активістів, яка буде розглядатись на сесії міської ради.

Міський голова нагадав, що також має повноваження щодо розпуску міської ради. Наразі 22 рішення міської ради вже відмінені судом. І вже це є підставою для розпуску міського органу влади.
— На сьогодні я не розглядаю такий варіант, проте вивчається така можливість, — пояснив він. — Проте, в.о. департаменту юридичного забезпечення Володимир Шабанов постійно мене інформував про те, які рішення міської ради розглядаються та оскаржуються в судах.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x