Батьки черкаського військовослужбовця отримали подяку

Батьки черкаського військовослужбовця отримали подяку

Подякою командування зведеного батальйону матеріального забезпечення 182 ОБМЗ сьогодні відзначено батьків військовослужбовця Гапєєнка Сергія Юрійовича, який наразі виконує завдання за призначенням в зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Перший заступник міського голови Станіслав Овчаренко передав подяку батьку військовослужбовця Юрію Олександровичу Гапєєнку.

– Командування висловлює вдячність за сина, який є незламним захисником рідної землі, справжнім патріотом, відвертим українцем. Він не боїться дивитися в очі ворога, завжди готовий до виконання завдань командирів. Його плече упевнено підтримує побратима у скрутну хвилину. Мужній і упевнений, принциповий та відвертий.
Честь і хвала Вам і Вашому синові. Сердечно бажаємо міцного здоров’я, щасливого довголіття, благополуччя, тепла, любові і радості. Ми високо цінуємо Ваше батьківське піклування, підтримку та небайдуже ставлення в тяжку для Держави хвилину.
Миру усім нам! – йдеться у тексті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x