У Кам’янці вручили шкільний автобус

У Кам’янці вручили шкільний автобус

Напередодні першого вересня, 15 серпня 2017 року на площі біля Будинку рад відбулась урочиста церемонія вручення шкільного автобуса, який буде здійснювати маршрут Кам’янка – Вербівка – Лебедівка – Радиванівка – Телепине та у зворотному напрямку. Автобус був придбаний на умовах співфінансування з районного та обласного бюджетів.

В урочистих заходах узяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Коваль, заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Березань, заступник начальника управління освіти та науки обласної державної адміністрації Оксана Сімушина, перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Сундуков, начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Глагола, громадськість міста.

У Кам’янці вручили шкільний автобус

Віталій Коваль привітав усіх із цією знаковою подією, зазначивши, що шкільний автобус − потреба для дітей, батьків та педагогічного колективу. Він наголосив, що увага влади до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудову держави.

Під дружні оплески присутніх Віталій Володимирович Коваль передав ключі та техпаспорт Івану Івановичу Глаголі, побажавши, аби довгоочікуваний дарунок став символом усього позитивного, завжди приносив тільки успіх та радість.

До вітального слова приєдналися перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Солошенко та голова районної ради Сергій Сундуков. Віршами та піснями прикрасили захід вихованці Будинку творчості та юнацтва Соломія Надворна, Андрій Троян, Анастасія Федоренко.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x