Випускник черкаського вишу вступив до 11 іноземних університетів

Випускник черкаського вишу вступив до 11 іноземних університетів

Випускник бакалаврату навчально-наукового інституту економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Андрій Трапізонян навчатиметься у Сполучених Штатах Америки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби вишу.

Про те, що за два роки активної роботи для досягнення своєї мети йому вдалося вступити в University of Arkansas, хлопець повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За словами Андрія, це потребувало наполегливої праці. Спочатку він проаналізував більше 50-ти університетів. Складав іспити, давав інтерв’ю, вів переговори з представниками різних вишів та організацій. У його дворічному доробку понад 100 конкурсних статей. Взяв участь у понад 25 конкурсах незалежних фондів світу. Йому вдалося вступити в 11 університетів – юридичних шкіл.

Андрій Трапізонян пише: «Ні цента власних фінансів. Тільки праця і віра. І я таки це зробив. Пишаюсь називати себе студентом University of Arkansas. Буду розширювати світогляд і професіоналізм у юридичній школі університету. Планую працювати над собою в юриспруденції, адже я людина, яка всестороннє розвивається, і намагаюся черпати знання і навички із різних сфер діяльності».

Пост про приємну звістку містить і слова подяки всім людям та організаціям, які підтримали старання тепер іноземного студента США з України. Згадує хлопець і викладачів Черкаського національного. Доцент кафедри державно-правових дисциплін, кандидат юридичних наук Геннадій Волошкевич, який теж рекомендував студента до навчання, говорить, що Андрій цього насправді заслуговує та є прикладом для нашої молоді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x