У Смілянському районі ремонтують дорогу Київ-Знам’янка

У Смілянському районі ремонтують дорогу Київ-Знам’янка

На автодорозі державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському районі на ділянці км 205+280 – км 213+000 продовжуються роботи з виконання поточного середнього ремонту. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.
На цій 8-кілометровій ділянці автодороги підрядною організацією ТОВ «Ростдорстрой» продовжуються ремонтні роботи за сучасною технологією із повною заміною асфальтового покриття за технологією холодного ресайклінгу. Уже закінчено регенерацію основи на 8 кілометрах автодороги Н-01 Київ-Знам’янка.

Холодний ресайклінг являє собою зміцнення (стабілізацію) ґрунтів, кам’яних матеріалів і асфальтового ґрануляту, одержуваного в результаті дроблення асфальтобетонного брухту, різними в’яжучими, шляхом попереднього фрезерування і змішування на дорозі. Метод ресайклінгу єдиний спосіб, який забезпечує відновлення основи дорожнього покриття завдяки повторному використанню старого покриття. Застосування даного методу дозволяє скоротити терміни реконструкції, ремонту та знизити витрати на ремонт. Роботу методом холодної регенерації можна здійснювати без зупинки руху автомобілів.

Також на цій ділянці автодороги Н-01 Київ-Знам’янка закінчено роботи з ліквідації пучин з влаштуванням нової конструкції дорожнього одягу з використанням геотекстильних матеріалів та з влаштуванням дренажних воронок. Загалом пучини було ліквідовано на близько 4 тис. кв м автодороги.
Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x