За вуличний грабіж і крадіжку засудили до ув’язнення жителя Сміли

За вуличний грабіж і крадіжку засудили до ув’язнення жителя Сміли

Вироком Смілянського міськрайонного суду 40-річного жителя міста Сміла визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 1 ст. 263 (придбання, носіння, зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу), ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням в сховище) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

У ході судового розгляду встановлено, що зловмисник, перебуваючи у м. Сміла, погрожуючи ножем, напав на місцеву жительку, примусивши дівчину віддати свою сумку з мобільним телефоном та грошима.

Окрім того, обвинувачений повторно проник до машинного приміщення пасажирського ліфта, звідки таємно викрав силовий трансформатор, а також без передбаченого законом дозволу придбав, зберігав і носив при собі тротилову шашку, яка є вибуховою речовиною та придатна до використання за призначенням.

Заслухавши позицію прокурора та врахувавши, що підсудний неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення умисних корисливих злочинів, суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком 8 років з конфіскацією майна.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу, триває строк апеляційного оскарження вказаного рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x