«Черкаси є одним з лідерів з перерахунку коштів на допомогу ЗСУ», – Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко

«Черкаси є одним з лідерів з перерахунку коштів на допомогу ЗСУ», – Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко
Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко у своєму відеозверенні поінформував про стан справ у місті та про масштаби підтримки нашим містом Збройних сил України.
Насамперед очільник громади Черкас зазначив, що під час останньої сесії з міського бюджету було додатково виділено 96 мільйонів на підтримку Збройних сил України, забезпечення виплат родинам загиблих та інші види допомог для перемоги нашої держави.
«Після цієї сесії сума допомоги на оборону країни від міста Черкаси вже доходить до мільярда гривень. Це еквівалентно допомозі таких міст як Львів, котрий у 2,5 рази більший. Тому Черкаси є одним з лідерів з перерахунку коштів на допомогу ЗСУ, підрозділам СБУ на передовій, Національної поліції, ДСНС, які наближають нашу українську перемогу. Цього року вже майже 380 293 000 гривень виділено з бюджету міста, з врахуванням попереднього року загалом – близько мільярда», – зазначив Анатолій Васильович.
Також міський голова запросив усіх небайдужих містян сьогодні, 17 серпня, о 17.00 приєднатися до зборів жителів мікрорайону «Дахнівка». Тут релігійна  громада бажає висловити свою думку з приводу переходу місцевого храму до Православної Церкви України.
Повністю відео можна переглянути тут  https://fb.watch/mtLbiyrkqr/

Реклама

2 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x