Смілянські поліцейські затримали зухвалого крадія

Смілянські поліцейські затримали зухвалого крадія

Зловмисник вночі пробрався до господарів у будинок, та обікрав їх, поки вони спали. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції звернулася 40-річна місцева жителька з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що з її будинку викрали кошти в сумі 15 тисяч гривень та особисті документи.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Поліцейським потерпіла розповіла, що вранці коли прокинулася, помітила відсутність сумочки, в якій були документи та кошти. Згодом жінка зрозуміла, що в її будинку побував крадій, який імовірно пробрався в будинок через вікно, коли господарі спали. Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та виявили зловмисника.

Ним виявився раніше неодноразово судимий 19-річний місцевий житель, який проживає в тому ж районі, де мешкає потерпіла. Як з’ясувалося, крадій пробрався в домівку через вікно, пошкодивши москітну сітку. Скориставшись тим, що господарі спали, швидко викрав три жіночі сумочки та зник з місця події.

За даним фактом Смілянським відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x