За добу в області виявлено 12 вибухонебезпечних предметів часів війни

За добу в області виявлено 12 вибухонебезпечних предметів часів війни

Із с. Бродецьке Катеринопільського району до рятувальників від місцевого жителя 18 березня надійшло повідомлення про знайдений вибухонебезпечний предмет, яким виявився 122 мм артилерійський снаряд часів війни.

«Новій Добі» повідомили про це в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Цього ж дня у лісі поблизу смт Катеринопіль під час вигулу собаки чоловік виявив справжній арсенал. В одному місці знаходилися 2 артилерійські снаряди діаметром 122 мм та 5 артилерійських снарядів діаметром 76 мм часів Великої Вітчизняної війни. У с. Стебне що на Звенигородщині на узбіччі дороги місцеві жителі виявили гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

18 березня інформацію про виявлення 76 мм артилерійського снаряду на присадибній ділянці у с. Костянтинівка отримали і Смілянські рятувальники. На місці виставлена охорона з числа особового складу РВ УМВС та надана заявка на знешкодження боєприпасу до піротехнічної групи ДСНС.

А у с. Тихонівка Лисянкого району місцеві жителі під час проведення земляних робіт на території власного домоволодіння вирили 2 мінометні міни діаметром 120 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x