У Черкасах відбувся чемпіонат області з кудо

У Черкасах відбувся чемпіонат області з кудо

У турнірі взяли участь близько 90-та спортсменів. Їх переважна більшість представляли три клуби, а це смілянський «Торнадо», «Легіон» з Черкас та команда Канева. Організатором змагань став Черкаський обласний осередок Всеукраїнської федерації кудо.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Доволі продуктивно на цьому турнірі попрацювали спортсмени черкаського «Легіону», яких тренують Віталій та Олександр Бондаренки. Вони забрали відразу п’ятнадцять золотих нагород. Зокрема перше місце у розділі новачки (категорії 6–7років; 150 одиниць) здобув Богдан Котко, Євген Тищенко був кращим у категорії (14–15 років; 250 одиниць). У розділі боротьба перемогу здобув Нікіта Науменко (8років; 160 одиниць),Черненко Олександр (9–10 років; 160 одиниць) та Кирило Білявський (9–10 років; 170 одиниць).

Найближчим стартом черкаських кудоїстів буде Відкритий чемпіонат Черкаської області, який 29-го березня прийме ПС «Будівельник». На цей турнір до Черкас завітають команди з Київської, Дніпропетровської та Полтавської областей. Для черкаського СК \”Легіон це буде відбір для формування збірної команди області, яка візьме участь у квітневому чемпіонаті Украіни з кудо, котрий прийме Київ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x