Канівські діти відвідали польське місто Члухів

Канівські діти відвідали польське місто Члухів

У рамках програми партнерства між містами Канів і Члухів (Польща) нещодавно група канівських творчо обдарованих дітей відвідала польське місто. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби канівської міської ради.

Під час поїздки діти перебували у міжнародному молодіжному таборі, девізом якого стало гасло: «Культура понад кордонами». Тут вони мали змогу познайомитися з однолітками не тільки з Польщі, а й з Німеччини і Франції. Господарі ж табору підготували для всіх насичене й цікаве дозвілля.

Так, діти мали багато спортивних випробувань: каталися на байдарках, вчилися долати перешкоди у мотузковому парку, спробували себе у міні-гольфі. Усі охоче брали участь у різноманітних майстер-класах: з китайських єдиноборств, гімнастики тай-чі, рок-н-ролу, флористики, кікбоксингу. Окрім того, учасники табору відвідували басейн, боулінг та більярдний клуб…

Канівські діти відвідали польське місто Члухів Також під час відвідин польського містечка канівці мали змогу зануритися в атмосферу середньовіччя, оглянувши старовинний Члухівський замок, з висоти якого відкривається неймовірний краєвид всього міста.

Українська команда представила в таборі й культуру своєї країни, організувавши День України – з піснями і танцями, флешмобом і вікторинами, демонструючи свої таланти та любов до Батьківщини.

–Такий досвід зближує нас із європейською молоддю і дає впевненість у майбутньому, – підсумували канівські підлітки свою мандрівку до європейського Члухова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x