Черкаські правоохоронці затримали злодіїв, які намагалися обікрасти аеропорт

Черкаські правоохоронці затримали злодіїв, які намагалися обікрасти аеропорт

Затримано зловмисників, які приїхали на викраденому транспортному засобі вчиняти крадіжку. Ними виявилися раніше судимі 35 та 40 річні черкащани. Слідчі Черкаського відділу поліції відкрили два кримінальних провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від директора комунального підприємства «Аеропорт Черкаси» про те, що на одному із об’єктів спрацювала захисна сигналізація. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події працівники поліції та охорона аеропорту затримали двох осіб, які за допомогою болторіза пошкодили вхідні двері до об’єкта та намагалися демонтувати обладнання аеропорту. Ними виявилися раніше судимі 35- та 40-річні черкащани.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники зважилися на крадіжку через брак коштів. Ще й на додачу приїхали вчиняти кримінальне правопорушення на моторолері, який був ними викрадений напередодні у жителя Черкас.

Транспортний засіб та болторіз вилучено. За даними фактами Черкаським відділом поліції відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п\’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x