Підрозділ КВІ в Маньківці допомагає відновити документи та призначити пільги

Підрозділ КВІ в Маньківці  допомагає відновити документи та призначити пільги

Маньківський підрозділ Кримінально-виконавчої інспекції тісно співпрацює з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Угоду про це уклали на весь 2014 рік. Така робота спрямована в першу чергу на зменшення ризику скоєння повторних злочинів неповнолітніми та особами юного віку. Проте тут переймаються й якісними соціальними послугами, які направлені на формування та закріплення здорового способу життя, профілактику шкідливих звичок, соціально-небезпечних хвороб, зокрема ВІЛ/СНІДу, розповсюдження інформаційно-довідкової та соціально-рекламної продукції.

Про це «Новій Добі» повідомили в Маньківській РДА.

Спеціалісти та фахівці з соціальної роботи Центру надають і практичну допомогу. Зокрема, до організації звернувся громадянин Б. з проханням посприяти відновленню втрачених документів про освіту та трудовий стаж. Фахівцем з соціальної роботи вже направлено запити у відповідні організації. В іншому випадку громадянину Н. та його сім’ї було надано допомогу в отриманні пільг, оскільки родина малозабезпечена. Не менш частими є вирішення міжособистісних проблем та налагодження позитивних соціальних зв’язків.
Робота спеціаліста Центру в КВІ проводиться першого понеділка, вівторка та середи кожного місяця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x