Рятувальники Христинівщини завітали до багатодітних сімей

Рятувальники Христинівщини завітали до багатодітних сімей

За статистикою в нашій області пустощі з вогнем стають причиною кожної десятої пожежі. Минулоріч на Черкащині 28 пожеж були спричинені саме «дитячим фактором», тож рятувальники постійно проводять профілактичну роботу у цьому напрямку. Особливо актуальними профілактичні заходи стають напередодні весняних канікул, коли діти багато часу проводять без нагляду дорослих.

Про це «Новій Добі» повідомили в ДСНС України в Черкаській області.

Так, 19 березня христинівські вогнеборці спільно із працівниками служби у справах дітей Христинівської райдержадміністрацієї провели рейд житловим сектором. Під час рейду особливу увагу було приділено багатодітним сім’ям. Батькам та їхнім чадам пояснювали, які саме небезпеки можуть спіткати дитину на вулиці, нагадали правила безпечної експлуатації пічного і газового опалення, а також електричного обладнання. Загалом рейдом було охоплено близько 30 домоволодінь, рятувальники поспілкувалися із 52особами.
– Така робота проводиться постійно та дає позитивні результати. Зокрема кількість пожеж від дитячих пустощів у районі порівняно з аналогічним періодом минулого року зменшилась на 17,5 %. Приємно, що люди з розумінням ставляться до власної безпеки та прислуховуються до порад наших співробітників, – зазначив начальник Христинівського РВ Управління ДСНС у Черкаській області Віктор Щербина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x