Кафедра фінансів ЧДТУ запрошує на святкування Дня гривні

Кафедра фінансів ЧДТУ запрошує на святкування Дня гривні

Із 4 до 29 вересня 2023 року Центр фінансових знань Національного банку України ТАЛАН запрошує студентів, викладачів, учнів шкіл, вчителів та всіх, хто цікавиться історією гривні, долучитися до заходів з нагоди святкування Дня гривні.

− Уже традиційно разом із Національним банком України, ми розпочинаємо новий навчальний рік зі святкування Дня гривні, – зазначає завідувачка кафедри фінансів ЧДТУ, професорка  Ірина Гончаренко. – Саме з розумінням походження, історії власної національної валюти, починається формування уявлення про становлення фінансової системи України, особливості її розвитку. Також це важлива складова підвищення рівня фінансової грамотності кожного українця та українки. Цього року Національний банк України  підготував захоплюючу програму, яка включатиме як онлайн заходи, так і зустрічі в Києві на цікавих екскурсіях, тож запрошуємо долучитися студентів не лише факультету економіки та управління, а й інших факультетів. Вивчайте, досліджуйте, збагачуйте свої знання історії України та підвищуйте власний рівень фінансової грамотності!

 

Національний банк України інформує, що упродовж 4 тижнів на вас чекатимуть:

вебінари;

майстер-класи;

віртуальні екскурсії;

офлайн екскурсії в Києві.

 

Програма передбачає заходи для учнів початкової, середньої та старшої школи, студентів, педагогів та людей старшого віку.

Святкова програма розпочнеться з онлайн зустрічей із науковцями та дослідниками, які розкриють різні питання грошового обігу України.

Для того, щоб відвідати захід необхідно перейти за посиланням на програму та клікнути на назву заходу.

Також зареєструватися на захід можна, скориставшись календарем на сайті Центру фінансових знань «ТАЛАН».

Додаткова інформація розміщена на сайті «Талан» у розділі Заходи.

Участь безкоштовна.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x