Майже 330 тисяч прибутку отримала КП «Придніпровська СУБ» за перше півріччя цього року

Майже 330 тисяч прибутку отримала КП «Придніпровська СУБ» за перше півріччя цього року

Сьогодні під час ранкової наради директор КП «Придніпровська СУБ» Сергій Танюк презентував результати діяльності підприємства за перше півріччя 2017 року.

За його словами, за цей період підприємство спрацювало з прибутком у майже 330 тисяч гривень. Крім цього, було сплачено понад 3,7 мільйона гривень податків та зборів до місцевого, державного бюджетів та інших цільових фондів. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Тоді як загалом отримало більше 20 мільйонів доходу, витративши близько 19,8 мільйона гривень.

Основними джерелами доходів КП є квартирна плата, а також пільги та субсидії. Тоді як витрачались на поточний ремонт, аварійні роботи, технічне обслуговування, прибирання прибудинкової території, освітлення місць загального користування, енергопостачання, техобслуговування ліфтів та систем ОДС, видалення та обрізка аварійних дерев, обслуговування систем диспетчеризації тощо.

Як розповів Сергій Танюк, серед основних видів виконаних робіт з поточного ремонту – герметизація стиків, ремонт фасадів, покрівлі, під’їздів, заміна чи ремонт системи водовідведення, водо- і теплопостачання, зливової каналізації, а також – асфальтування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x