Веслувальники Черкащини гідно виступили на командному чемпіонаті України

Веслувальники Черкащини гідно виступили на командному чемпіонаті України

У місті Полтава завершився командний чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. У змаганнях взяли участь 29 команд, що представляли 23 регіони України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

До складу збірної команди Черкаської області увійшли вихованці відділення веслування на байдарках і каное Уманської ДЮСШ №1 та Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності, а саме: Олександр Гарань, Юлія Юрійчук, Владислав Мегесь, Ярослав Фріюк, Владислав Карнаух, Наталія Мельник, Микола Чаплоуцький – студенти факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Богдан Жовтюк – студент економічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Михайло Біленький.

В особистому заліку Владислав Мегесь та Олександр Гарань здобули золоту медаль чемпіонату у заїзді байдарок – двійок на дистанції 500 м, а Юлія Юрійчук здобула бронзову медаль у заїзді байдарок – одиночок на дистанції 500 м.

Загалом уся команда показала гарні результати, що дозволило у командному заліку Черкаській області посісти 9 місце серед 29 команд.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x