Інспекція зупинила будівництво магазину в Корсунь-Шевченківському

Інспекція зупинила будівництво магазину в Корсунь-Шевченківському

Управління Держархбудінспекції у Черкаській області перевірило будівництво магазину промислових товарів «Олімп» у м. Корсунь-Шевченківський. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ДАБІ України.

Під час контрольно-інспекційних заходів на об’єкті по вул. Свободи, 2 посадові особи Інспекції виявили численні порушення. Зокрема, у проектній документації.Так, робочий проект розроблений без урахування вихідних даних, з порушенням вимог містобудівного законодавства, нормативно-правових актів з охорони праці, державних стандартів і правил, у тому числі, щодо доступності інфраструктури для осіб з особливими потребами та інших маломобільних груп населення.

Як наслідок, підрядник працює на об’єкті фактично за відсутності належного робочого проекту та без проекту виконання робіт.

Крім того, замовник будівництва на об’єкті не забезпечив технічний нагляд, що має здійснюватися відповідним сертифікованим фахівцем, а виконавча документація оформлена з порушеннями.

За результатами контрольно-інспекційних заходів складено матеріали про притягнення порушників містобудівного законодавства до адміністративної відповідальності. А також надано припис про зупинення будівельних робіт до усунення порушень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x