Із чотирма захисниками попрощалися в Черкаському районі

Із чотирма захисниками попрощалися в Черкаському районі

У Черкаському районі цього тижня попрощалися із захисниками, які віддали за Україну найцінніше – своє життя. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У Камʼянській громаді захищаючи свободу і незалежність, загинув Драган Сергій. Сергію Драгану було 43 роки. Загинув житель села Лузанівка Кам’янської громади 3 вересня. Герой віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок, захищаючи Україну.

У Смілянській громаді захищаючи свободу й незалежність, загинув Дишлюк Віталій. Йому було 48 років. Після закінчення освітнього закладу працював у місцевому лісничому господарстві. У 1993 році був призваний на військову строкову службу, яку проходив у військово-морських силах ЗСУ. Після служби в армії працював у ВСП Локомотивне депо ст. ім. Т. Шевченка Одеської залізниці слюсарем. Створив сім’ю, мав доньку та сина. У кінці 2022 року був мобілізований. Служив стрільцем відділення охорони 2 взводу. Із своїм військовим підрозділом захищав нашу країну на східному напрямку.

У Тернівській громаді захищаючи свободу і незалежність, загинув Кочерженко Володимир. Захиснику було 36 років. Герой віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок, захищаючи Україну. Служив старшим оператором відділення протитанкових ракетних комплексів взводу вогневої підтримки 5 аеромобільної роти. 31.08.2023 року загинув під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини на Луганському напрямку внаслідок артилерійського обстрілу.

У Чигиринській громаді захищаючи свободу і незалежність, загинув Чорний Андрій. Андрію Чорному було 36 років. Народився в м. Чигирин. Працював зварювальником на Кременчуцькому заводі, далі − різноробочим. У 2022 році боєць був призваний за загальною мобілізацією до лав ЗСУ. Захищав рідну землю на посаді старшого навідника мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x