Вячеслав Гурін: «Правоохоронці несуть службу цілодобово та в посиленому режимі»

Вячеслав Гурін: «Правоохоронці несуть службу цілодобово та в посиленому режимі»

Поліція просить із розумінням поставитись до тимчасових незручностей. Нагадаємо, що в Умані заборонено продаж піротехнічних виробів, а також в районі паломництва діє заборона на продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Для координації підрозділів та швидкого реагування, на будь-які ситуації, правоохоронцями розгорнутий ситуаційний центр. До його складу входить робоча група із представників різних служб, яка відстежує ситуацію як на території паломництва, так і в місті. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

«Усі служби, які залучені до забезпечення громадської безпеки − скоординовані. Правоохоронці несуть службу цілодобово та в посиленому режимі. У нас достатньо сил та засобів, щоб забезпечити правопорядок в Умані. Наразі позаштатних ситуацій не виникало», − зазначив Вячеслав Гурін.

Зауважимо, що на гостей Уманщини поширюються всі обмеження пов’язані з воєнним станом, які діють на території України. Серед них: перевірка документів на блокпостах та комендантська година, яка діє в період часу з 00:00 до 04:00.

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x