Бригади екстренки на Черкащині минулого тижня виїжджали на 31 ДТП

Бригади екстренки на Черкащині минулого тижня виїжджали на 31 ДТП

Протягом минулого тижня на Черкащині трапилася 31 аварія. До лікарень різних населених пунктів області медики госпіталізували 35 осіб, серед яких двоє дітей. Про це повідомляють у пресслужбі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На жаль, дві аварії були смертельними. Так, 10 вересня диспетчеру екстренки о 21:16 повідомили про мотоцикліста, який знаходився в полі біля транспортного засобу. Ним виявився 43-річний чоловік. На жаль, той помер до приїзду бригади швидкої. Подія трапилася у Шполянсьому районі.

Учора, одразу після опівночі, диспетчерська служба екстренки отримала повідомлення про перевернуте авто перед селом Вільховець Звенигородського району. По прибуттю медики виявили двох постраждалих, один із яких перебував під авто. На жаль, 20-річний хлопець загинув на місці, до прибуття бригади екстреної медичної допомоги.

Дівчину, 15 років доставили до Звенигородської багатопрофільної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, рубаною раною підборіддя, закритими переломами правої верхньої кінцівки та нижньої третини правої гомілки.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x