Громадянин Росії вчинив у Черкасах крадіжку

Громадянин Росії вчинив у Черкасах крадіжку

Співробітники кримінальної поліції Черкас в ході операції «Мігрант» розшукали громадянина сусідньої держави, який обґрунтовано підозрюється в крадіжці. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаських правоохоронців звернувся 27-річний місцевий мешканець, який заявив про крадіжку. Чоловік розповів, що на подвір’ї свого приватного будинку проводив ремонтні роботи. Коли через декілька хвилин повернувся з будинку, помітив зникнення будівельного інструменту та шліфувальної машинки з подвір’я.

Співробітники кримінальної поліції Черкас в ході операції «Мігрант» встановили особу підозрюваного та розшукали його. Викрадачем виявився 51-річний житель Черкас, який є громадянином Російської Федерації. Зловмисник уже встиг продати шліфувальну машинку, а гроші витратив на наркотики та алкоголь. Речові докази вилучено.

Наразі Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x