Тальнівчани попрощалися із 33-річним захисником

Тальнівчани попрощалися із 33-річним захисником

Ще один янгол-охоронець поповнив ряди Небесного війська. 12 вересня Тальнівщина та жителі села Павлівки Першої попрощалися й провели в останню путь відважного захисника Анатолія Ткачука. Про це інформують у Тальнівській міська територіальна громада.

Ткачук Анатолій Володимирович народився 30 липня 1990 року у с. Павлівка Перша на Тальнівщині. Тут минули його дитячі та юнацькі роки. Після закінчення місцевої школи, у 2008 − 2009 роках Анатолій проходив строкову службу в ЗСУ.

Із 2014 року Анатолій Ткачук поповнив ряди добровольців, які стали на захист своєї країни, воював у гарячих точках на сході України. Згодом був демобілізований за станом здоров’я. Після повномасштабного вторгнення Анатолій, не вагаючись пішов до військкомату, і вже 25 лютого 2022 року був прийнятий на службу в стрілецький батальйон військової частини, у розвідувальний взвод на посаду старшого розвідника. У вересні 2022 року був переведений на посаду старшого солдата.

Анатолій Володимирович сумлінно виконував бойові завдання із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, був вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України.

Анатолію Ткачуку було лише 33 роки…

У Анатолія Володимировича залишилися бабуся, мама, дружина, донька, синок, сестри.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x