Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

У п’ятницю ви забудете про роботу, тому що на думці буде тільки відпочинок. Необов’язково, щоб він був пасивним. Можете додати трохи адреналіну.

 

 

Телець

Настає період романтики. У будь-який момент у ваших очах може з’явитися іскра. Дивіться навсібіч, десь зовсім близько ходить ваша потенційна кохана людина.

 

 

Близнюки

Сьогодні ви можете встановити контакти з дуже потрібними людьми. У майбутньому вони можуть зіграти важливу роль у вашій кар’єрі. Дослухайтеся до їхніх порад.

 

 

Рак

Ваша енергія буде на піку, а це означає, що ви можете досягти всього. У роботі на Раків чекає грандіозний успіх, а в особистому житті – прорив. Якщо останнім часом у вас не було романтичних сюрпризів, то сьогодні цей момент настане.

 

 

Лев

Користуйтесь щасливими шансами долі, тримайте руку на пульсі подій. І зможете отримати для себе чимало користі. Не приховуйте своїх чеснот, навпаки – покажіть іншим, що ви вмієте і чого варті. Це всіх потішить, а вас приємно здивує результат.

 

 

Діва

Наприкінці робочого тижня Діви захочуть усамітнитися. Вам потрібно подумати про життя й про майбутнє. Однак намагайтеся мислити більш позитивно, женіть від себе негатив.

 

 

Терези

Терези можуть познайомитися з кимось, хто згодом стане їхнім другом і наставником. Ця людина допоможе вам віднайти внутрішню гармонію й підвищити вашу самооцінку.

 

 

Скорпіон

Ваш настрій буде постійно змінюватися. Зараз ви можете бути налаштовані доброзичливо, а за 10 хвилин вам захочеться ридати в подушку. Дайте волю своїм емоціям.

 

 

Стрілець

15 вересня ваші плани можуть грандіозно змінитися. Однак не варто засмучуватися передчасно. Усі ситуації розвиватимуться на краще, навіть якщо спочатку вам здасться все навпаки.

 

 

Козеріг

День буде сприятливим для масштабних покупок, тому якщо ви це довго відкладали, то завтра саме час, щоб надолужити згаяне. Витрачайте гроші із задоволенням.

 

 

Водолій

Вам варто сконцентруватися лише на робочих питаннях. Тільки так ви зможете закінчити всі справи. Окрім того, зверніть увагу і на нові проєкти. Можливо, вам вони будуть цікаві.

 

 

Риби

Увесь день ви будете займатися творчістю. У цей спосіб ви зможете розслабитися, відпочити й надихнутися. Важливі справи відкладіть на потім.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x