У Черкасах урочисто відзначили День Прапора

У Черкасах урочисто відзначили День Прапора

Потелефонувати рідним і знайомим бійцям, що зараз відстоюють незалежність на сході країни, закликав черкащан голова Черкаської ОДА. Про це Юрій Ткаченко сказав на урочистостях із нагоди Дня Прапора. Вони відбулися зранку на Соборній площі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

У Черкасах урочисто відзначили День Прапора Як зауважив очільник області, кожен символ країни став священним. Особливо її прапор.

– Ми знаємо його ціну, – сказав Юрій Ткаченко. – Наші воїни в ці хвилини борються за те, щоби синьо-жовті стяги майоріли над усією Україною, відстоюють нашу незалежність. Продовжмо традицію попередніх років: обов’язково подякуймо в ці дні кожному з них хоча б телефоном. Не можна словами переповісти ті почуття, коли синьо-жовтий прапор знову підіймають над відвойованим містом. Я це на власні очі бачив у Слов’янську та Лисичанську. І вірю, що наш прапор так само замайорить над кожним селом і містом, що окупував ворог. Завтра ми відзначатимемо 26-ту річницю Незалежності України. І це привід кожному з нас задуматися, що ми робимо для своєї країни.

Також до свята голова Черкаської ОДА вручив державні нагороди заслуженим працівникам, волонтерам і військовослужбовцям.
У Черкасах урочисто відзначили День Прапора

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x