Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

У вас з’явиться кілька ідей, реалізація яких може бути цілком успішною. Однак для цього Овнам потрібно почати працювати, а не чекати з моря погоди. Тільки так ви зможете просунутися далі.

 

Телець

Вівторок вам варто присвятити спілкуванню з близькими людьми. Зайдіть в гості до батьків, обговоріть з ними нагальні справи й поділіться планами на подальше. Надайте їм підтримку, якщо вони цього зараз дуже потребують.

 

Близнюки

На вас можуть звалитися додаткові проблеми, проте це зовсім не означає, що 20 вересня мине погано. Ви швидко з усім впораєтеся і навіть зможете присвятити вечір відпочинку.

 

Рак

Ракам може здатися, що межа між їхніми думками і реальністю стала хиткою або й зникла зовсім. Багато ваших припущень виявляться правильними, а передчуття не обдурять. Уся річ у загостреній інтуїції – зараз ви бачите людей практично наскрізь і здатні передбачати їхні подальші вчинки й наслідки. І це зіграє вам на руку!

 

Лев

Сьогодні ваша внутрішня впевненість буде на піку. Насправді, це дуже добре, тому що так ви зможете багато чого досягти. Попереду на Левів чекає велика удача й суспільне визнання.

 

Діва

Діви нарешті знайдуть внутрішню гармонію і баланс. Можете відправитися з коханою людиною за місто або повечеряти в ресторані. Проведіть час удвох і насолодіться спілкуванням.

 

Терези

Якщо вам потрібна підтримка, то не соромтеся просити її у своїх рідних. Вони підставлять своє плече в скрутну хвилину. При цьому не забувайте і їм надавати допомогу, коли вас про це просять.

 

Скорпіон

У цей день вам потрібно правильно розставити пріоритети і розпланувати найближчі цілі. Не хапайтеся за все підряд, тому що ризикуєте проґавити щось справді важливе.

 

Стрілець

У пріоритеті у вас має бути саморозвиток. Настав час зав’язати з гуляночками. Краще підіть на курси підвищення кваліфікації або почніть вивчати іноземну мову.

 

Козеріг

Астрологи радять вам більше часу провести з сім’єю. Позитивно на вас вплине спілкування з дітьми. Тому можете приділити їм трохи часу і пограти в ігри зі своєю малечею, племінниками, похресниками чи внуками.

 

Водолій

У вівторок ви сміливо можете планувати подорож. Якщо ви давно хотіли поїхати за кордон на деякий період, то саме час це зробити. Також можете вирушити в гори, аби побути в гармонії з природою.

 

Риби

19 вересня ви зможете домогтися успіху в кар’єрі. Доля підкине виклик, який ви з легкістю подолаєте. Тим самим Риби всім навколо доведуть, що кращого фахівця за них просто не існує.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x