Величезний тризуб віднині прикрашає в‘їзд до Черкас (ФОТО)

Величезний тризуб віднині прикрашає в‘їзд до Черкас (ФОТО)

День Прапора України у Черкасах відзначали низкою заходів: владними урочистостями, автопробігами, тематичним інтелектуальним шоу. Також у цей святковий день черкасцям очільник міста зробив незвичний подарунок – на в‘їзді до Черкас зі сторони Сміли «засвітили» 5-тонний герб України, інформує власкор «Нової Доби».

Стеллу із величезним тризубом презентували містянам урочисто Анатолій Бондаренко разом із доньками, народним депутатом Олегом Петренком та колегами із Черкаської міської ради.

Величезний тризуб віднині прикрашає в‘їзд до Черкас (ФОТО)– Кожен, хто заїжджатиме до нашого міста, розумітиме, що Черкаси – місто патріотів, місто козацької слави, унікальне місто, – наголосив Анатолій Бондаренко.

Величезний тризуб віднині прикрашає в‘їзд до Черкас (ФОТО)Ціна такого подарунка відповідає його розмірам – за 11 метрів патріотичної стелли, за словами мера, заплатили близько 300 тисяч гривень. Проте для міста сяючий тризуб обійшовся безкоштовно – витрати взяв на себе меценат, який забажав так оригінально привітати місто. Патріотична конструкція розташована на перетині чотирьох доріг. За задумом – це символ єднання усієї країни. Пізніше планують на інших сторонах стелли розмістити символи міста.

Величезний тризуб віднині прикрашає в‘їзд до Черкас (ФОТО)

Анна Сакун,
фото Олександр Рибалка

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x