У Черкасах на День Незалежності грали у велогру

У Черкасах на День Незалежності грали у велогру

Велоквест на підтримку фестивалю короткометражного кіно «КіноШот», який стартує вже завтра, відбувся у Черкасах. Участь у заході взяли 14 команд, які формували із 3–4-х осіб. Протягом декількох годин учасники велопокатушок крутили колеса, виконували цікаві завдання, пов’язані із темою кіно, за що отримали подарунки, інформує власний кореспондент «Нової Доби».

У Черкасах на День Незалежності грали у велогру– Це була моя перша участь у велоквесті взагалі, але досвід неймовірний! Організатори зробили надзвичайну роботу, завдання були різноманітні – від елементарних (сфоткати кінотеатри) до творчих і хитромудрих, – говорить учасниця велоквесту Ольга Пузенко. – Знання кінематографу мали бути ну дуже різноманітними. Це було весело, жваво, енергійно, дружньо і кіношно.

Для велогри учасникам потрібен був велосипед, ручка/блокнот, засоби фото/відео фіксації, почуття гумору та, звісно, бажання перемогти. Велоквест «КіноШот» відбувся за підтримки Управління молоді та спорту Черкаської міської ради.

Анна Сакун,
фото Олександр Рибалка

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x