Де можна дізнатися інформацію про призначення житлової субсидії

Де можна дізнатися інформацію про призначення житлової субсидії

За даними головного управління пенсійного фонду в Черкаській області, у Черкасах нині майже 30 тисяч власників домоволодінь отримують субсидії на опалювальний період. Аби довідатися інформацію про призначення чи не призначення житлової субсидії, черкасці, які отримують субсидію чи претендують на неї, можуть зробити це в кілька способів, інформують у Черкаській міській раді.

Зокрема:
звернутися особисто до будь-якого територіального органу Пенсійного фонду України за місцем проживання;
зателефонувати на номери «гарячих» телефонних ліній в районах чи на безкоштовну багатоканальну «гарячу» телефонну лінію 0 800 504 801;
переглянути повідомлення про результати прийнятого рішення щодо призначення/непризначення/відмову в призначенні житлової субсидії в особистому кабінеті заявника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

Для того, щоб ознайомитися з докладнішою інформацією про вже призначену субсидію, необхідно зробити наступне:
зайти на вебпортал електронних послуг (www/portal.pfu.gov.ua);
авторизуватися за допомогою кваліфікованого електронного підпису або Дія. Підпису, або ID.GOV.UA. Увійти в особистий кабінет;
у меню зліва обрати рубрику «Мої повідомлення»;
у вікні, яке з’явиться на екрані, перейти в «Індивідуальні повідомлення» та ознайомитися з текстом повідомлення про ухвалене рішення щодо житлової субсидії.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Nastia_s

Цікаво, а якщо ми тільки купили квартиру в Черкасах з чоловіком, допомагали нам тут https://kvartiri.com.ua/prodazha-kvartiri/cherkasi, то чи можемо ми подавати документи на субсидію?! Напевно, потрібно звернутись до Пенсійного фонду і отримати детальну інформацію про пільгу, а саме терміни, процес подачі заявки.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x