Смілянин хотів обікрасти місцевий храм

Смілянин хотів обікрасти місцевий храм

У Смілі молодик намагався обікрасти місцевий храм. Правоохоронці затримали зловмисника на місці події та не допустили розкрадання церковного майна.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Близько десятої години вечора до Смілянського міськвідділу міліції звернувся 75-річний настоятель одного з місцевих храмів і повідомив про те, що невідома особа проникла до церковного будинку. На місце пригоди відразу було направлено групу затримання державної служби охорони та слідчо-оперативну групу Смілянського міськвідділу. Співробітники охорони першими прибули на місце виклику, де на «гарячому» затримали злодія. Під час проведення особистого огляду, у непроханого гостя правоохоронці вилучили церковний посуд і бронзовий хрест.

Затриманим виявився 17-річний, непрацюючий, раніше судимий житель сусіднього району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Для з’ясування всіх обставин зловмисника доставили до міськвідділу міліції. Під час допиту охмелілий молодик не міг пригадати, як потрапив у церкву і що змусило його піти на злочин.

Наразі речові докази вилучено. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (Замах на злочин), ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x