У Черкасах Незалежність гучно святкували на «Молодь.ua»

У Черкасах Незалежність гучно святкували на «Молодь.ua»

Патріотичний боді-арт, творчі майстер класи для дітей, запальна й лірична музика у виконанні місцевих та київських виконавців «Сонце в кишені», «Широкий лан», Dj Tapolsky – активно, змістовно й весело цього дня могли відпочити і малеча, і дорослі, завітавши на свято «Молодь.ua».
Окрасою свята стали «живі картини» – дівчатка-учасниці боді-арту. Свою модель Ірина Бакум розмальовувала протягом трьох годин.
‒ Коли дізналася, що малюнок має бути на патріотичну тему, одразу подумала про Чумацький Шлях. З одного боку ‒ це наша історія, частина культури й минувшини, а з іншого – неймовірна краса зоряного неба, чарівна природа, тиха літня ніч в українському селі, ‒ розповідає художниця.
Щоправда, як виявилося пані Ірина має зовсім не пов’язану з художнім мистецтвом професію – працює викладачем економіки в одному з черкаських університетів.

У Черкасах Незалежність гучно святкували на «Молодь.ua»

‒ А зараз узагалі в декретній відпустці. Для мене малювання завжди було більше хобі, хоча зараз замислююся про те, щоб не повертатися в професію, а займатися творчістю, ‒ говорить майстриня.
Ще одна учасниця святкового боді-арту, вже модель Настя Небилиця, попри прохолодний вечір і захмарене небо, з усмішкою демонструє розкішну картину – мальовничі українські лани ‒ нанесену на її тіло.
‒ Насправді бути моделлю не так і складно, хоча ця справа вимагає терпіння. Зрештою розпис тривав кілька годин, ‒ говорить дівчина.
Завітав на свято й Василь Галєтко, який приїхав з Ватутіного. На «Молодь.ua» він демонстрував свої картини, а також писав портрети всіх охочих черкащан.
‒ У музеї «Кобзаря» зараз проходить моя виставка – представлено 60 картин на патріотичну козацьку тематику, ‒ говорить пан Василь – А вже як потрапив до Черкас, то, звісно, не міг пропустити нагоди долучитися до такого красивого святкування. Тож я тут і відпочиваю, і трішки працюю.
За драйвовий настрій цього вечора відповідали запальні гурти й виконавці. З Києва на «Молодь.ua» приїхав лідер гурту «Широкий Лан» Святослав Бойко, який презентував ліричну програму.

У Черкасах Незалежність гучно святкували на «Молодь.ua»

‒ Обожнюю Черкаси ‒ тут з виступами не вперше, знаю, яка це вдячна, позитивна публіка, як радо й тепло приймає це місто. Тож вважаю Черкаси рідними, своїми, ‒ говорить Святослав Бойко. – Особливо радий приїхати сюди в такий особливий день, що єднає кожного українця.
Один з організаторів свята Ярослав Лавров розповів, що «Молодь.ua» проходить вперше. Організувати свято вдалося спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
‒ Власне, свято розраховано на молодих, активних черкащан, які люблять змістовно проводити час зі своїми дітьми, обожнюють запальні танці і просто хочуть цікаво відпочити, ‒ розповідає Ярослав Лавров. – «Молодь.ua» відбувається вперше, але можливо на наступний рік воно відбудеться знов, ставши вже традиційним дійством.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x