Житель Умані вкрадене у своєї матері здав у ломбард

Житель Умані вкрадене у своєї матері здав у ломбард

34-річний чоловік вкрав у своєї матері планшет та електрочайник, завдавши збитків на суму понад 4 тисяч гривень. Підозрюваного опитано та відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від 56-річної місцевої жительки про крадіжку. Жінка розповіла, що проживає в квартирі разом із сином, який вже раніше її обкрадав, але вона до поліції не зверталась. Відтоді свою кімнату закриває на ключ. В обід прийшла додому, виявила демонтоване міжкімнатне вікно, крадіжку планшета і електрочайника.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, в кімнаті її 34-річного сина виявили квитанції з ломбарду на речі, що зникли. Чоловік, розуміючи, що його викрито, зізнався у крадіжці. Розповів, що викрадене здав до ломбарду за 920 гривень, які витратив на власні потреби.

За даним фактом слідчими Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x