Який ви напій за знаком Зодіаку?

Який ви напій за знаком Зодіаку?

Овен
Апельсиновий сік

Трохи гіркоти, але хіба це погано? Цей напій чудово підійде Овнам, які часом виходять з себе, однак потім знову стають дружніми й веселими.

 

Телець
Квас

Цей напій чудово гармоніює з представниками цього зодіакального знаку. Тельці люблять влаштовувати посиденьки за грою в шахи або шашки, паралельно попиваючи домашній напій.

 

Близнюки
Глінтвейн

Цікавість у тому, що цей напій є як в алкогольному, так і в безалкогольному виконанні. Ключове – він буває різним. Близнюки теж нерідко демонструють дві сторони свого характеру. Вони можуть бути веселими і добрими чи навпаки – серйозними й неприступними.

 

Рак
Чай

Цей напій чудово підходить представникам знаку, які понад усе ставлять сім’ю і домашній затишок. Саме за чашкою чаю Раки збирають свою сім’ю за вечірнім столом, розмірковуючи про чудові деньки.

 

Лев
Шампанське

Якщо жити, то по-королівськи! Який же ще напій може підійти тим, хто просто обожнює владу й увагу. Леви нерідко збирають у себе гостей, роблячи себе головною фігурою вечора. Більше келихів – більше видовища!

 

Діва
Кава

Ось вже кому справді підходять кавові напої. Річ у тім, що вони ідеально поєднуються з вашою любов’ю до раціоналізму. За чашкою кави ви зважуєте всі «за» і «проти».

 

Терези
Пиво

Можна сміливо сказати, що Терези отримують задоволення від келиха пива наприкінці важкого дня. Їм подобається, що воно не п’янить до помутніння розуму, але при цьому приємно розслабляє і налаштовує на бесіду.

 

Скорпіон
Грейпфрутовий сік

Гіркоту важко не відчути, випивши цей сік. І все ж, у нього є досить багато шанувальників. Не варто списувати з рахунків цей чудовий смак, адже саме він здатний подарувати вам відчуття бадьорості й задоволення.

 

Стрілець
Вишневий сік

Цей напій асоціюється з енергією, що так притаманна представникам цього знаку. Вони люблять шукати пригоди, що і робить їхнє життя яскравим та насиченим!

 

Козеріг
Чорний чай

Напористі Козероги люблять надійність. Вони тверді, як кремінь. Насичений чорний чай, бажано без будь-яких добавок, – ідеальний для представників одного з найсильніших знаків Зодіаку.

 

Водолій
Морс

Представники цього знаку так і фонтанують безліччю креативних й творчих ідей. Вони самотужки формують свій настрій, яким з легкістю заряджають інших. Ягідний мікс – влучний опис характеру Водоліїв!

 

Риби
Червоне вино

Нерідко Риби впадають у легку меланхолію і починають розмірковувати про життя. Їхній улюблений алкогольний напій – червоне вино. Воно ідеально підходить для філософствувань з другом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x