Що таке криптолендинг: види та майданчики для активації

Що таке криптолендинг: види та майданчики для активації

Що таке криптолендинг: види та майданчики для активації

 

Заробляти на криптовалюті можна не лише шляхом торгівлі на ринку. Існують й інші способи, як наростити свій криптокапітал без необхідності в трейдингу. Криптолендинг – ефективний інструмент пасивного доходу, який можна використовувати як альтернативу банківському депозиту. Враховуючи нестабільну світову економіку та геополітичні процеси, криптодепозит зможе повністю замінити пропозиції банківської системи.

 

Де доступний крипто-депозит?

 

Крипторинок все ще відрізняється високою волатильністю та нестабільністю, через що не всі користувачі готові ризикувати своїми активами. Тому рекомендується розглянути альтернативне рішення – надання своєї крипти під відсоток біржам або криптолендинговим сервісам. Де можна вносити свої криптовалюти під відсоток:

1. Спеціальні криптолендингові майданчики.

2. Централізовані криптобіржі.

Кожна платформа має свої цілі застосування позичених коштів. Перші використовують їх для кредитування своїх користувачів. А це означає, що на криптолендинговому сервісі ви можете як залишати свої криптовалюти під відсотки, так і позичати монети на певний термін. Будь то іноземна чи українська біржа криптовалют, кошти їй потрібні для підвищення ліквідності конкретного активу на криптобіржі або для забезпечення об’ємів для маржинальної торгівлі.

В обох випадках незмінним залишається те, що після закінчення терміну дії вашого депозитного плану ви отримуєте початкову суму та відсотки, які набігли зверху. Криптовалютна біржа WhiteBIT популярна не лише в Україні, а й в інших країнах Європи, оскільки гарантує безпеку та пропонує вигідні умови. На сайті ви знайдете депозитні плани із процентною ставкою до 18,64%.

 

Який буває лендинг криптовалют: види

 

На крипторинку ви можете зустріти наступні пропозиції:

З фіксованою ставкою.

За такого варіанта ви не можете достроково вивести свої кошти, інакше ви втратите накопичені відсотки. При цьому біржа криптовалюти повертає суму вкладу у повному розмірі. Плани депозитів можуть стартувати від 10 днів. Якщо ви спрогнозували ситуацію на ринку як тимчасово високоволатильну, можна вибрати програми на 10, 20 або 30 днів.

З плаваючою ставкою.

Депозит криптовалют такого плану необхідний, щоб забезпечити роботу блокчейн-мережі за певним криптоактивом. Подібні умови найчастіше застосовуються до токенів типу SHIB, BNB, SOL та ін. Мінімальна сума депозиту та відсоткова ставка розраховуються на підставі терміну. Чим довше ви тримаєте свої криптовалюти на депозиті, тим вищою буде ставка. Як правило, вона є річною, тому на виході ви отримаєте менше в порівнянні з попереднім видом лендінгу.

Зверніть увагу, що в обох випадках вам не нарахують відсотки на баланс, якщо ви достроково закінчите домовленість. Якщо ви хочете оформити криптолендинг, то перше, що потрібно зробити – купити крипту та підібрати відповідний план.

 

*партнерський матеріал

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x