На Шполящині затримали чоловіків, які обкрадали сільські домоволодіння

На Шполящині затримали чоловіків, які обкрадали сільські домоволодіння

Зловмисники викрадали металеві вироби, які потім продавали. Чоловіків затримано. Їм загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Шполянського відділення поліції звернувся 49-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що з гаражного приміщення, яке належить його батькам, зникли алюмінієвий посуд та мідні електричні проводи.

Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили зловмисників. Ними виявилися 31-річний житель Шполи та 23-річний житель Шполянського району. Правоохоронці затримали їх, коли вони перевозили крадене на автомобілі. Як з’ясувалося, зловмисники тієї ж ночі вчинили ще одну крадіжку із будинку в даному селі. В обох випадках крадії викрали металеві вироби. Зараз тривають слідчі дії і перевірка осіб на причетність до аналогічних крадіжок.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжа) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x