Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Головний ризик для представників знаку в п’ятницю – це зірватися і виявити зайву емоційність там, де потрібно бути стриманими й терплячими. У разі виникнення складних ситуацій, не поспішайте, ухвалюйте зважені рішення, і не дозволяйте тиснути на себе – ані людям, ані обставинам.

 

 

Телець

Відчуття свободи манить сьогодні Тельців. Цей день сприятливий для того, аби зруйнувати межі, що стримують вас, або позбутися набридливих зобов’язань. Саме час погасити кредит, звільнитися з ненависної роботи, чи хоча б купити джинси на розмір побільше. Усі ваші бажання – це не порожні примхи, а цілком усвідомлені потреби.

 

Рак

Увесь день ви перебуватимете в чудовому настрої. Представники знаку спрямують свою енергію у правильне русло і зможуть надихнути близьке коло спілкування на нові вчинки. У другій половині доби відбудуться події, які згуртують вас із сім’єю. Тож краще відкладіть зустрічі з друзями та знайомими, а вільний час проведіть з найріднішими.

 

 

Лев

Працьовитість, активність, готовність до змін – цієї п’ятниці такі риси стануть у нагоді представникам знаку, якщо вони справді хочуть відчути ввечері задоволення від виконаної роботи. Гороскоп запевняє, що 6 жовтня у Левів з’являться ідеї, що згодом принесуть їм те, про що вони давно мріяли.

 

 

Діва

П’ятницю Дівам варто присвятити матеріальному: подбайте про особистий комфорт, затишок у будинку, додайте у своє життя гарні речі. Зірки пропонують згадати про близьких людей і потурбуватися про них. Настав час зробити для рідних щось приємне, чи то маленький подаруночок-сюрприз, чи замовити додому смаколиків.

 

 

Терези

6 жовтня Терези наполягатимуть на своєму, при цьому робитимуть це ненав’язливо та без негативу. Тож саме час вирушити на ділові переговори або почати серйозну розмову з близькою людиною – шанси досягти бажаного високі. Звичайно, сподіватися тільки на власну чарівність вам не варто.

 

 

Скорпіон

Гороскоп обіцяє Скорпіонам позитивні емоції, і єдині, хто можуть зіпсувати все – це самі представники знаку. У п’ятницю ви будете надто емоційними, тож можете розлютитися на порожньому місці. Не шукайте в словах і діях інших каверзи: сьогодні коханий може подарувати букет просто так, не маскуючи цим вчинком «грішок».

 

 

Стрілець

Сьогодні пальці представників знаку бігають клавіатурою, а мозок знаходить рішення, будує плани, генерує ідеї. І нехай фізична активність для Стрільців зараз є неприємною, а залишити робоче місце їх змусять лише крайнощі, гороскоп запевняє: 6 жовтня вони здатні переробити купу справ, не залишаючи простору всесвітнього павутиння.

 

Козеріг

Хоча удача є досить ненадійним партнером, сьогодні Козерогам варто цілком на неї покластися. Навіть якщо ви не впевнені в чомусь, у п’ятницю можете ризикнути – і залишитесь у виграші. Під час ухвалення рішень довіряйте першому імпульсу, а ось довгі роздуми та коливання лише збільшують шанси зробити неправильний вибір.

 

 

Водолій

Цієї п’ятниці Водолії здатні досягти бажаного тільки завдяки завзятості. Гороскоп запевняє: 6 жовтня представники знаку готові «стрибнути вище голови». Тому йдіть до мети без зайвих слів та емоцій, і наплюйте на погані прогнози інших та негативні очікування. Там, де хтось промахнеться, ви сьогодні влучите.

 

 

Риби

Сьогодні у Риб буде багато сил, які вони хотіли б витратити на більш приємні справи. В ідеалі на ті, що стосуються дому й близьких. Проте навряд чи планам представників знаку судилося збутися – у п’ятницю вони виявляться затребуваними на робочому місці, будуть потрібні друзям, а може й далеким родичам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x