Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Овнам неймовірно пощастить на любовному фронті. У вас виростуть крила, а від щастя захочеться пурхати вище хмар. Насолоджуйтесь цим днем і не думайте про погане!

Телець

Тельцям варто гнати геть усі негативні думки. Нічого поганого сьогодні точно не станеться, але ви чомусь вирішили хандрити. Не варто нагнітати, якщо все добре.

Близнюки

Близнюки можуть опинитися за крок від серйозної помилки. Постарайтеся не оступитися, ви ризикуєте впасти на дно. Попросіть пораду в найкращого друга, він вам допоможе.

Рак

Понеділок обіцяє порадувати Раків приємними сюрпризами. У всьому, за що б вони не взялися, успіх обіцяє бути на їхньому боці, особливо в тому, що пов’язано з любовними справами та фінансами.

Лев

У понеділок Левам слід готуватися до цікавих подій. На вас чекають гарні новини: вони точно поліпшать ваш настрій. Однак не забувайте про роботу, виконайте всі свої доручення.

Діва

9 жовтня Діви будуть радіти, здійсниться їхня заповітна мрія. Розділіть моменти щастя зі своїми родичами. Сім’я – найважливіше, пам’ятайте про це.

Терези

У понеділок Терези можуть відправитися до лікаря. Не шкодуйте грошей і не забувайте, що немає нічого важливішого за здоров’я. Усе буде добре, адже препарати, які призначать, вам швидко допоможуть.

Скорпіон

День схиляє Скорпіонів до помірності у всьому – у справах, у вчинках, у їжі, у розмовах, у коханні. У будь-яких питаннях, які ви сьогодні вирішуватимете, варто обрати золоту середину, а якщо питання суперечливе – пошукати компроміс.

Стрілець

На початку тижня Стрільцям доведеться загрузнути в рутині. Вам буде нудно й невесело, проте до вечора у вас з’явиться можливість розважитися. Вирушайте на прогулянку з друзями.

Козеріг

Козерогам можна не перейматися, на них чекає спокійний день. Займайтеся своїми справами і не думайте про погане. Нічого жахливого сьогодні не трапиться.

Водолій

Водолії ризикують посваритися з друзями. Будьте чесними і не намагайтеся плести інтриги. Будь-яка брехня рано чи пізно випливає назовні.

Риби

Астрологи радять Рибам зосередитися на роботі. Перед вами відкриваються нові горизонти, постарайтеся не проґавити можливість злетіти кар’єрними сходами. У вас є всі шанси на перемогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x