На черкаському заводі «Азот» продають неробочі приміщення

На черкаському заводі «Азот» продають неробочі приміщення

Будівлі, які не використовувалися понад 20 років: непрофільні невиробничі приміщення, окремі склади, офісні кімнати, гаражі, непрацюючі корпуси цехів – лише таке нерухоме майно виставлено на продаж, повідомила пресслужба Group DF, до якого належить черкаський завод. Таку заяву, за їхніми словами, вони зробили у зв’язку з появою у засобах масової інформації повідомлень про те, що на аукціоні ДП «СЕТАМ» виставлений на продаж весь завод і що чекає на його працівників не відомо.

(http://www.azot.ck.ua/content/articles/1388/)

ДП «СЕТАМ» − це державне підприємство, яке створило Міністерство юстиції України для сприяння реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів. Із листопада 2016 року між ПАТ АБ «Укргазбанк» та ДП «СЕТАМ» діє договір про надання послуг із організації продажу з аукціону нерухомого майна та прав на нерухоме майно.

Як вказано на сайті ДП «СЕТАМ», аукціон відбудеться 26 жовтня. (http://setam.net.ua/auction/533885). Там зазначено, що продається комплекс будівель ПрАТ «Азот» до якого входять: заводоуправління з прохідною корпус 101, заводоуправління корпус 120 та гараж для двох спецмашин. Стартова ціна торгів становить 37,63 млн грн.

У пресслужбі «Азоту» зазначили, що продаж цих приміщень не позначиться на виробничому процесі та потужностях виробництва:

«Навпаки – у наших планах збільшувати потужності заводу та проведення модернізації виробництва з метою зменшення собівартості продукції. Сьогодні підприємство залишається ключовим гравцем українського ринку та планово виконує 100 відсотків укладених контрактів. Дебіторська та кредиторська заборгованості повністю контрольовані, підприємство закупило достатньо газу для виробництва та продовжить виробляти і відвантажувати добрива відповідно до виробничого графіку», − повідомила пресслужба.

Приватне акціонерне товариство «Азот», як зазначено на його сайті – один із лідерів хімічної галузі України. Воно виготовляє карбамідо-аміачну суміш та входить до холдингу «OSTCHEM». Сюди також входять підприємства Рівненської області.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x