Будинки-інтернати приступили до весняно-польових робіт

Будинки-інтернати приступили до весняно-польових робіт

Початок весняно-польових робіт є важливим етапом життєдіяльності будинків-інтернатів системи соціального захисту Черкаської області. Адже як кажуть: «Один весняний день рік годує». Програма розвитку підсобних господарств засвідчила свою життєздатність у плані забезпечення підопічних інтернатних закладів власними продуктами харчування. Тому роботу в цьому напрямку активно продовжили і в 2014 році.

Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті соціального захисту.

Про стан посівної кампанії в інтернатних закладах розповів на зустрічі з директорами будинків-інтернатів, що пройшла в департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації, завідувач сектору соціального обслуговуваня населення та стаціонарних установ Микола Моцний.

– Будинки-інтернати системи соціального захисту населення приступили до весняно-польових робіт. Господарства інтернатних установ розпочали роботи з прикриття вологи та підготовку ґрунту до посіву. Також розпочали підживлення озимих культур та багаторічних трава азотними добривами. Усі без винятку установи активно долучились до цього процесу, – розповів Микола Михайлович.
Під час заходу було зазначено, що окремі будинки-інтернати зробили вже чимало: висадили ранні зернові культури, заклали парники, провели обрізку плодових дерев та кущів, підготували сільськогосподарську техніку для комплексу весняно-польових робіт.

З огляду на вищезазначене, а також пори складну фінансову ситуацію, директорами інтернатних установ за підтримки органів соціального захисту зроблено все можливе, щоб у 2014 році підопічні будинків-інтернатів Черкащини були стовідсотково забезпечені плодоовочевою продукцією.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x