«Черкаський Дніпро» поступився вдома з мінімальним рахунком

«Черкаський Дніпро» поступився вдома з мінімальним рахунком

Учора на Центральному Стадіоні «дніпряни» програли у поєдинку з «Гірником-Спорт». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Чемпіонат України. Перша ліга. Сезон – 2017/18 рр. 9-й тур.
30 серпня 2017р, 17:30, стадіон «Центральний», м. Черкаси

«Черкаський Дніпро» – «Гірник-Спорт» — 0:1 (0:1)
Гол: 0:1 Черній (19)

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Шведенко (Шурубура 42), Тарасенко, Резесідзе, Сторчоус, Проневич, Крамар (Ічанський 60), Кошадзе (Чорний 84), Тенжицький (Бойко 71), Захаревич, Качур (Колос 71)

В запасі: Панченко, Сутченко
Головний тренер: Олександр Кирилюк

«Гірник-Спорт»: Поштаренко, Пінчук, Кравчук, Курелех (Сидоренко 72), Цапій, Павлик (Луценко 90), Корольков, Батюшин (Прутян 85), Панасенко, Черній (Шевчук 79), Фаюк (Коваленко 90+2)
В запасі: Камінський, Моісеєнко
Головний тренер: Сергій Пучков

Попередження: Сторчоус (8), Качур (45+1), Кошадзе (63) – Павлик (48), Фаюк (73), Поштаренко (89)
Видалення: немає

Головний арбітр: Олексій Деревінський (Київ)

Перший тайм
З перших секунд матчу гості продемонстрували завзяття та бажання грати першим номером. Кілька хвилин команди придивлялися одна до одної, дотримуючись обережності біля штрафних майданчиків, а перший удар до наших воріт відбувся вже на 3-й хвилині матчу. Корольков зважився на удар з-за меж штрафної площі. Орест Будюк кулаками відбив м\’яч у бік кутового прапорця. На 8-й хвилині Андрій Сторчоус падав після контакту у штрафному майданчику гостей, але арбітр розцінив цей епізод як симуляцію та вручив «гірчичник» нашому півзахиснику.

По-справжньому небезпечний момент стався двома хвилинами пізніше. На 10-й хвилині після помилки захисників стався вихід один на один, після якого один з гравців \”Гірник-Спорту\” дивом не відкрив рахунок у матчі. Після удару гостей м\’яч пройшов біля дальньої штанги. Після цього епізоду команди стали грати більш відкрито та обмінялися непоганими моментами з ударами.

На удар Королькова відповів ударом Руслан Качур. Але вже на 19-й хвилині, на жаль, гол святкували гості. Фаюк та Черній на двох розрізали нашу оборону, після чого останній виходячи один на один обіграв Ореста Будюка та проштовхнув м\’яча у порожні ворота. 0:1.

На цьому неприємності не закінчилися. Відчувши впевненість і завзяття, підопічні Сергія Пучкова продовжили натиск на наші ворота, але удари, на щастя, йшли повз ворота. На 26-й хвилині Ярослав Захаревич виконав відмінний удар під поперечку зі штрафного, але Поштаренко все читав і зайняв правильну позицію, спокійно виловивши м\’яч. По закінченню 30-ти хвилин гри гості підсіли на свою половину, а наша команда пішла атакувати, створивши цілий ряд моментів.

На 34-й хвилині своїм ударом вище воріт відзначився Руслан Качур, а хвилиною пізніше вже Вадим Тенжицький пробивав з лінії штрафного майданчика, але не зміг переграти голкіпера гостей. На 39-й та 40-й хвилинах відбулися ще два удари в створ воріт \”Гірника-Спорт\”, але Поштаренко не зазнав серйозних проблем та впорався із загрозами. На 42-й хвилині пошкодження отримав Дмитро Шведенко і вимушено був замінений на Дениса Шурубуру. Гра заспокоїлася та відійшла у центр поля, а Руслан Качур отримав абсолютно непотрібний \”гірчичник\” під самий свисток арбітра на перерву. Перший тайм завершився перевагою гостей в один м\’яч.

Другий тайм
Не встигнувши розіграти м\’яч після перерви, гості знову кинулися в атаку. Перший же атакуючий випад привів до заробленого кутового біля воріт «Черкаського Дніпра». За дві хвилини в нашій штрафній після легкого контакту вже картинно падав Юрій Павлик. Арбітр вчинив так само, як і в епізоді з Андрієм Сторчоусом у першому таймі. Вручив жовту картку за симуляцію.

Команди продовжували обмінюватися позиційними атаками, поки на 53-й хвилині по-справжньому грізний момент не упустив Руслан Качур. По лівому флангу пробрався Леван Кошадзе та дотягнувши м\’яча до лицьової лінії навішував на дальню стійку. Наш капітан спочатку зіграв головою, але удар не вийшов і м\’яч звалився прямо перед ним. Руслан недовго думаючи наважився пробити по воротах і з вбивчої позиції промахнувся, запустивши м\’яча вище воріт. Гра знову відійшла під контроль підопічних Олександра Кирилюка. На 57-й хвилині вже Ярослав Захаревич зважився на дальній удар, але м\’яч пройшов недалеко від штанги.

До 60-й хвилині наша команда провела заміну, помінявши Антона Крамара на Сергія Ічанського, а темп гри впав і вся боротьба пішла в центральне коло. Аж до 70-ї хвилини команди беззупинно обмінювалися позиційними атаками, які не доходили до ударів по воротах. \”Черкаський Дніпро\”, як і \”Гірник-Спорт\” провів заміни, щоб освіжити гру в останні двадцять хвилин. На 75-й хвилині перспективно пробивав Панасенко, але Орест Будюк в падінні перевів м\’яч на кутовий.

На 78-й хвилині \”червоно-біло-сині\” заволоділи перевагою, а гості закрилися на своїй половині, дуже грамотно відіграючи в обороні. Гра була засушена і догравали матч команди граючи на зустрічних курсах і практично без моментів. Проведені заміни знову не привели ні до чого, а в доданий час \”Гірник-Спорт\” навіть знайшов у собі сили на останній штурм і завершив матч кутовим. Як підсумок, домашня поразка \”дніпрян\” і повернення в зону вильоту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x