У Черкаській області прогнозують дощі

У Черкаській області прогнозують дощі

На 08:00 – на Черкащині 14° тепла, вітер південний, слабкий 4 м/с. Відносна вологість повітря 90%, атмосферний тиск 748 мм.рт.ст. Падіння атмосферного тиску зміниться ростом, відносна вологість повітря коливатиметься.

Екватор осені 2023 на Черкащині під знаком тепла. Завдяки надходженню повітря з південних широт ніч видалася з теплими 13-14º, а вдень чекаємо 17-19º. Проте сьогодні атмосферні фронти змінять характер погоди. Із наближенням до Черкащини, у другій половині дня, вони проявляться дощами більш інтенсивними найближчої ночі, температурний фон почне знижуватися.

За прогнозом: мінлива хмарність, у другій половині дня – дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура +15-20º, у Черкасах +17-19º.

У понеділок, 16 жовтня, наступ осені продовжиться: після проходження холодного фронту, вітер зміниться на північний, атмосферний тиск почне зростати, опади поступово припиняться і до нас знову надходитиме арктичне повітря похолодає: вночі +3-8º тепла, вдень +6-11º тепла.

 

За інформацією Черкаського гідрометцентру 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x